Начало – тайната на успеха при създаването на уебсайт

Начало - тайната на успеха при създаването на уебсайт

Тайната на успеха при създаването на уебсайт е от части самата визия – уеб дизайна, отчасти самият пълнеж и отчасти позиционирането му.

Началната страница на всеки сайт е най-посещаваната. Предава се от посетители, които са научили за ресурса чрез препоръки, реклами, визитки, листовки. Чрез търсачките повечето интернет потребители също стигат до началната страница. Всеки знае, че първото впечатление е най-важно. Въпросът е дали ще имате нов клиент или не. Ето защо е необходимо фирмата да бъде представена по такъв начин, че посетителят да има желание да продължи да се запознава с материала на обекта и в бъдеще да използва услугите на компанията. За това от полза може да е: http://webdesignbulgaria.net.

Ако желание да поставите на главната страница цялата налична информация, защото не искате да пропуснете най-важното нещо, рискувате да я претоварите.

Снимки с директора, мениджърите и др. ще изглежда изключително непрофесионално. В случаи, че поставите клип е много важно кой играе във филма, но за компанията е необходимо да представят своите стоки и услуги. Разбира се, не е излишно да подчертаете опита на екипа, но е по-добре да го направите в съответната секция на сайта.

Изскачащи прозорци. Някои се стремят да покажат всички промоции още с пристигане на посетителя. Подобно решение ще изплаши повечето клиенти, тъй като много от тях веднага ще затворят сайта.

Дълъг текст за компанията и нейната история. Разбира се, това е много важна информация, но не поставяйте голяма част от текста на главната страница. Най-добре е да се подчертаят предимствата на компанията, в която точките, споменати от възрастта на фирмата, сферата на услугите, професионализма на служителите и т.н. Това отнема по-малко ценно пространство и увеличава шансовете, които посетителите ще прочетат до края. И за тези, които искат да прочетат пълната версия на историята на компанията, можете да направите връзка към раздел: „За нас“.

Рекламни банери. Изненадващо, някои корпоративни сайтове публикуват реклами на други компании на видно място, а не 1-2 спонсори. Изглежда изключително непрофесионално и затваря ресурса, който може да донесе печалба за сметка на нови клиенти, а не за сметка на рекламата.

Какъв материал е по-добре да се постави на главната страница, създавайки уебсайт:

Информация за стоки и услуги – направете по-добре структурирано: кратко описание + снимка.

Последни промоции – вашият сайт е много по-ефективен от всички листовки. Рекламирайте активно, не забравяйте да актуализирате информацията за промоциите в уеб ресурса.

Фирмени новини – това подчертава сериозността на компанията, когато има нещо да се каже.

Портфолио от произведения – ако дейността е свързана с предоставянето на услуги, строителство и т.н., тогава е необходимо да се потвърди качеството с конкретни примери.

Контакти (телефон, офис, работен режим) – обикновено тази информация се намира в горната част на сайта или в долната част. Най-добре е да удвоите всички страници на ресурса.

Като спазвате тези съвети, ще може да създадете уебсайт, който ще има висока конверсия и ще реализира печалба. Не забравяйте, че само създаването на качествен уеб сайт с отличен уеб дизайн ще ви помогне в трудното развитие на интернет пазара.