Превърнете посещения на уебсайта в повече продажби

Превърнете посещения на уебсайта в повече продажби. Когато продавате онлайн, най-добрите перспективи често са браузърите, които все още трябва да купуват.

Във всяка бизнес електронната търговия, в името на играта е превръщане на посетителите на сайта в купувачи. Но преди да започнете, трябва да разберете за различните видове хора, които посещават вашия сайт – те не са едни и същи.

Посетителите на уебсайтове са стигнали до вашия сайт от различни места, предизвикани от различни мотиви. За това влияние има seo оптимизация на сайт. Те може да са получили своя каталог от платформи с подобна тематика или просто искат да купуват. Може да са видели препоръки от своите приятели във Facebook или друго да ги е подтикнало към вашия онлайн магазин.

Най-простият подход е да ги разделите на три групи въз основа на действието, което най-вероятно оформя тази визита; След това можете да работите, как да насърчите всяка група да направи покупка. Накратко, посетителите на уебсайта може да:

Купуват;

Запитват (оставят своя имейл адрес);

Или да останат тихи, като че ли никога не са били там!.

Изграждане на доверие онлайн

За щастие има много прости неща, които можете да направите, за да се повишите доверието от момента на пристигане на посетителите на вашия уебсайт:

Например лого на кредитни карти, които правите, удостоверение за сигурност, които използвате;

Поставете гаранция на всяка страница – например 28 дни парите се връщат обратно или давайки гаранция;

Безплатни възвръщаемост;

Ясна информация за контакт;

Вашият телефонен номер;

Ограничени данни за фирмата и адрес;

Лесен достъп до информация за доставка;

Страница за нас, придружена със снимки, за да докажете, че сте истински хора.

Как да получите повече купувачи да купуват?

Първо и най-важно, което трябва да дадете на посетителите е необходимата информация за продуктите, които предлагате. Това ще варира от продукти в модата, а които ще са нужни много снимки от различни ъгли; инструкции за пране, плат спецификации, размери на облекло и така нататък. Ако продавате автомобилни части, ще трябва да предостави ясна спецификация, придружена от изобилие снимки, монтаж ръководства и видео, марка, модел и година, съвместимост.

За да се насърчите първия купувачът може да искате да се осигури много ниска точка на цените на вашата оферта. Доволният клиент ще остави добър отзив за вас и вашите продукти, а така ще покачи рейтинга, оставяйки добър бизнес етикет на вашата компания. Това ще провокира и други потребители ще гласуват доверие.

В случай, че всички тези теории ви изглеждат твърде сложни за изпълнение, потърсете специалист, който да ви консултира по изработка на сайтове.

Scroll to Top