Бамбуков паркет за кухня

Гореща тенденция за авангардни кухни са бамбуковите подове. Те внасят стил и трайност. Въпреки, че това е технически трева, бамбукът всъщност е по-трудно на увреждане и по-устойчив, отколкото много видове дърво.

Бамбукът е здрав се предлага в много видове дърво, различни размери, цветове, модели и текстури.

Той е екологичен за подова настилка, устоява на водата и трафик и това го прави доста удобен. Подобно на твърда дървесина, той е на разположение и за проектиране на всякакви стилове.

Какво трябва да знаете, ето и 5 тайни:

Бамбукът е бързо развиваща се, издръжлива трева, която се прибира по-рано, за да се обработи и да се използва за подови настилки.

Бамбукови подове са дълготрайни и издръжливи, но те ​​могат също да се надраскат или пробият. Поддържайте ноктите на домашни любимци винаги прилежно изразени, не поставяйте тежки предмети.

Как да почистите Екзотичен паркет Бамбук шоколад – избършете разливи незабавно. По-едрите частици съберете с прахосмукачка, влажна кърпа или моп.

Изолационна. Повърхността трябва да е идеално гладка, в противен случай, бамбукът ще покаже несъвършенства си. Той е чувствителен към влага, водоустойчива подложка е от жизненоважно значение, ако се инсталира върху бетонна плоча.

Съображения при избора бамбук етажи

Стилове: Бамбук за ламинат се предлага в гама от строителни стилове.

Хоризонталните строителни характеристики в легнало положение, богат зърнест външен вид са част от тях.

Вертикални строителни характеристики пресъздават чист съвременен вид.

Бамбукът в паркети е направен от настъргани и компресирани стълбове слепени със смола. Тази повърхност е екзотична и красива.

Цветове на паркет бамбук идват в много цветове, но това са основните варианти.

Натуралният бамбук е „рус“.

Мръсен бамбук се казва на разнообразие от цветове – петната могат да бъдат прозрачни или непрозрачни.

Овъглените или карамелизиран бамбук пресъздава илюзия за кафява захар. Това произвежда топъл цвят, без използване на петна или багрила.

Бамбукът е чудесен избор за загрижените за околната среда собственици. Той е направен от възобновяем източник. За разлика от дърво, бамбуковият ламинат е бързо възобновяем и се отлежава за около шест години (вместо 60, както е при дървото).

Прибирането на бамбук няма да го убие: Когато се изрязват стълбовете му, то корените са непокътнати в земята и могат да израстат. Някои бамбукови подове съдържат водна основа, без разтворители, с ниско VOC съдържание, което допринася за по-добро качество на въздуха в дома.

Scroll to Top