Време ли е да се отървеш от колата си

Няма нищо лошо в това да си пестелив. Но идва време, когато наистина трябва силно разглеждане на плюсове и минуси около замяна на колата. Откъде знаеш, че когато ще дойде и това време? Предлагам ти да си подготвен.

Ето някои предложения, за да вземаш по-лесно решение:

Странен шум – Странни шумове, често са точно това-шум, които не знаеш откъде идва, но едва ли не те влудява. Те могат да бъдат проследени обратно лесно да се коригира двигателя например. Както автомобилите показват, те са склонни да развият по-странни звуци. Ето защо, по всяко време, автомобилът започва да създава странен шум и трябва да го проверявате професионално. В повечето случаи, няма да е нещо сериозно, но за ваше успокоение е желателно.

Цена – Ако е налице сериозен проблем, трябва да се претеглят плюсовете и минусите, за това какво ще се случи ако се отървем от вашия автомобил. Тук прецени възрастта на автомобила, общата надеждност, цена при препродажба и цената на ремонт в сравнение с ново плащане, екстри в колата, ако има такива, например авто тунинг.

Ако редовни разходите за поддръжка над една година изглежда, че ще надвишават стойността или на колата имате основен двигател или трансмисия. Това е въпрос на време, за да получите по-нов автомобил. Имай предвид и факта, че не всеки иска кола, която ще трябва да плаща всеки месец. Докато рутинната поддръжка се извършва редовно, модерните превозни средства са способни на надеждна и безопасна за пътуване среда в продължение на много хиляди километри.

Спешна замяна – Ако цената е основен фактор, към които да насочи внимание за ново превозно средство, особено ако имаш нужда от веднага, след проучване онлайн за тези, които поддържат високи рейтинги надеждност с течение на времето. Може би това няма да достави звънци и свирки на най-новите модели, но също няма да има много наред с него.

Закупуването на нов автомобил?  Не забравяй да провериш застраховката, за това, в какво състояние е била закупена. Това може да помогне за спестяване на средства.

Scroll to Top