Как да комбинирате цветове и стилове дрехи

Съчетаване на правилната комбинация цвят може да направи пауза и вашия костюм да приспи всички погледи. Ако сте подготвени за подобна кулминация, то гардеробът ви може да се поддава на Marilyn Manson с огромната гама от черно и по-черно, това няма да са излишни и десет перфектни цветови комбинации дрехи и съвети за стил, които ще вълнуват мечтатели и почитатели на мода. Ето и някои свежи идеи за директен продукт, какъвто е ЕДНОЦВЕТНА РОКЛЯ ТИП БЮСТИЕ:

  1. Зелен и жълт цвят

Няма нищо по-отчетливо от миризмата на прясно окосена трева в топъл летен ден и тази цветова комбинация е точно живописта, от която всеки има нужда. Свежа и чиста зелена и жълта изглеждаща страхотно на кожа. Ако е топло може да се съсредоточите върху горчица, каки и тъмно зелено, докато ако сте тонизирани, след това се изостря до тоалета, като добавите ярки жълти и преливащи зелени комбинации.

Блейзър в жълто може да се свърже с една проста сива пола или дънки. Просто добавете зелени и златни аксесоари за вашия външен вид и по-свеж бяла риза. Така веднага ще създадете светло нов всекидневен поглед. Този цвят е един лесен начин да добавите жизненост в края на зимния гардероб през топлите месеци. Просто добавете някои плътни цветове за вашето облекло и гледайте на трансформацията. Но не забравяйте, да не се страхувате и да го смесвате.

  1. Бледо синьо и Розово

Нищо не казва повече от пролетта и пастелите. Меки розови и синьо могат да звучат едва доловими, но когато са оформена по правилна, могат да бъдат също толкова атрактивни като ярък поп цвят. Тази цветова комбинация ще ви напомня за мекия дизайн и аромат на жасмин и топъл пролетен бриз.

Опитайте с мек син кашмирен пуловер с розово яке. Омекотяване на класически всички черни цветове с цветни комбинация обувки и аксесоари ще добави цветна палитра.

Меки сини и розови цветни комбинации

  1. Червено и синьо

Колкото и да не ви се вярва има въпроси, като червено и синьо е цветова комбинация, може да преобрази напълно. Така с един чифт дънки, червено яке и чифт убийствени обувки на токчета може да сте готви за бизнес среща, да изглеждате секси, без да сте помпозни.

Scroll to Top