Малко ваканционно настроение с ретро привкус

С полъха на лято, с мириса на море и с желанието за по-скорошна почивка, нека отправим поглед към ретро моделите дрехи, които може да вземете с вас по време на ваканцията.

Нищо не прави една жена по-нежна и красива от елегантната дреха, която ефирно пада около тялото й. Такава може да скрие недостатъците на тялото или да визира на забележителните форми, подчертавайки прелестите. Дамската дреха е особено актуална ако се комбинира с аксесоари и добавя ретро усещане за стил с дамска рокля 43106-1.

Носете всичко това с вас на плажа, на разходка, в офиса или за вечерно парти.

Комбинация от избор на цветове и модни идеи, които придават индивидуалност и стил.

Ретро мотивите са застъпени в различни серии облекла, както за плажа, така и за офиса и ежедневието. Моделите напомнят за класическа елегантност в стила на холивудските звезди от времето на Одри Хепбърн. Вечното черно и бяло, сребристо или сиво, в необичайно съчетание с цветя, електриково жълто, бордо или десени с шарки на кашмирени шалове. Това е и цветовата палитра на серии.

Друга тенденция в плажния арсенал дрехи за този сезон са топ-овете, които съчетани с долната част изглеждат като бански костюм и са идеалните моделчета за плажа. Когато слънцето се скрие като перфектно допълнение се явяват дънкови панталонки, поли и сака. Всичко това предлага разнообразна гама от цветове и десени, материи и кройки.

С това може да се направят куп хитринки. По този начин дамите ще получат повече свобода, нежност и женственост. Сред моделите могат да се забележат вградени едноцветни мотиви, драперии, стратегически места, асиметрични ленти, линии на деколтето и талията. Такива са всички модели летни дрехи, които момичета и дами могат да купуват това лято. Стартирайте вашия проект сега.

Scroll to Top