Как да съчетаете рокля с аксесоари

Роклята или бижутата са по-женствени и придават чар и магнетизъм от женското тяло? Вие как мислите. И докато сте във въртележката на объркването нека насочим вниманието по отношение на украсата, както и, можете да вземете бижута с аксесоари сребърен цвят и декоративни елементи, за да съответства на роклята или в диапазона от розово до лилаво. При изборът на рокля с форма на камбанка, страхотно допълнение е масивната гривна, масивно колие или обеци. Обърнете внимание на детайлите, за да сте модерни.

Ако роклята е има малък детайл на зелено райе заедно с украсата ще изглежда добре с обеци в същия стил. В този случай, обаче, няма да попречи да вмъкнете и едно болеро, изработено от подобна материя и цвят, който се съчетава добре с всичко останало. Най-смелите момичета могат да си позволят да се обличат с рокля с подобни аксесоари. Подобен вариант не е изключен, но стилистите все още са посъветвани да не злоупотребява с наситения цвят и той да бъде разреден с други цветове.

Днес на мода не отива в глуха зона. Ако вашата рокля, той не щеше завърши, може да вземете сами. Целесъобразно е само, когато аксесоарът е не по-голям от общия състав. Особено добре стоят и прилепнали рокли. Такива изглеждат страхотно за дами с фино телосложение.

Коланът трябва да бъде в хармония не само с много дрешки, но също така и с аксесоари. Със съкратена версия на роклята, можете да носите широк колан, но дълго ще изглежда добре подреден или ще маркира само талията. Изборът на бижута може да зависи и от тъканта материя рокля. Например, плътни материали изглеждат добре с масивна бижута. В комбинация с лек плат може да се слее с деликатни, ефирни декорации. Тогава бижутата ще подчертаят елегантността и женствеността на изображението. Водещи стилисти са посъветвани да не претоварват тоалета с детайли. По-добре е такъв да е направен в минималистичен стил. Ако сте съгласни с модния гуру и се страхувате да изглеждат твърде наперено, поне пазарувайте бижута, аксесоари в скромни тихи тонове в малко количество. Само един от цветовете на дрехите ще бъде достатъчно, за да привлече вниманието. Особено закачливите изглежда дългите разкроени рокли, които свободно падат по тялото.

Scroll to Top