Топ организационни съвети, които работят за подредбата на гаража

Питате ли се как да изчистите бъркотията и да организирате това, което е останало.

Гаражите са склонни да станат сметища за почти всичко. Те са големи открити пространства и са лесни мишени, за да поберете всичко от килера, тавани и мазета. И щом стана дума за почистване на апартаменти вижте кой може да ви е от полза: EVRO5.COM.

Старите ролери на дъщеря ви, които не искате да изхвърляте още, шевната машина, която все някога трябва да върнете на ближния си и всичко друго, което не разполага с набор място.

  1. Използвайте всичкото възможно вертикални терени и пространство на тавана. Предвидете изхвърляне на сметище за мебели, отпадъци.

По същия начин може да планирате организация на всичко излишно от гаража. Дори това правило е особено важно, ако не планирате да паркирате колата си. Уверете се, че ще има място, без да поемате нещо непредвидено. Има много фирми, които предлагат почистване на мазета и тавани.

Това е чудесно решение за всеки, който има по-малък гараж; малки складове и желае единствено всичко в тези терени да е хубаво, чисто и приятно. Когато има ред в помещенията всичко изглежда по-голямо.

  1. Преди реорганизация, опитайте се да вземе всичко от гаража си. С поглед към пространството, което имате може да предвидите и какво е това, което ще работите.

Работа може да ви помогне да решите кои области най-добре ще определят конкретните дейности.

Решете коя област на гаража ще бъдат използвана и за каква цел. Помислете внимателно за това, което искате в гаража си, за да се използва за, и възможно най-добрия начин, по който това пространство може да бъде разделена. Подобно на почистване на дворове ще имате много за съхранение, което аз признаване и за истински лукс. От ключово значение е това да останете организирани.

Време е да помислите какво седи в гаража ви точно сега? Имате ли планове за справяне с бъркотията? Или сте вече пресява елементарно да създадете ново пространство. Разберете как да си поръчате фирма FORI.EU или майстори за демонтаж на мебели

Scroll to Top