Как да преобразите офиса за повече свободно място

Домашен офис – без значение по какъв начин го погледнете, естеството на работното място продължава да се развива в значителна крачка. Има много начини, с които може да превърнете работното място в нещо повече от офис. Ето кое в работната среда да промените, за да заприлича на по-комфортно място. Извозете всичко излишно със SMETISHTE.COM. Започнете вашето ново начало.

Леки и спокойни – важно е да се изработи нещо, което ще създаде удобна работа в естествена светлина и успокояващи цветове. Всички те са страхотни и за офис. Може да направите светъл цвят на стените и да изберете за щори и завеси комбинация за вашата витрина. Това ще бъде важно да се запази блясъка, когато изключите компютъра си, но едва ли искате да се чувствате като в пещера. Можете да използвате палитра инструменти като дизайн. Вашата идеална комбинация цвят е най-добре да се придържате към няколко основни цвята и добавете акценти.

Мебели – най-важната част от обзавеждането е бюрото. Бюрата са лесно, но по-евтините модели, често са в масово производство и зле направени. Изберете бюро, което е с високо качество и изграждане на стаята си около него. Уверете се, че инвестирате в офис стол, който е удобен и предлага изобилие от лумбална опора. Седалка, изглежда стилно и е удобна при продължително седене.

Щрихи – превърнете пространството над бюрото си в „мисли за една стена“ – място за обявления, идеи, мотивационни и т.н. Това е един чудесен пример за функционално, но стилен пространство. Инвестирайте в някои атрактивни стационарни елементи и други поръчкови елементи. Дайте мисъл за това как ще използвате вашето пространство – ако трябва да четете в продължение на дълъг период от време или да добавите удобен стол за вашия офис. Персонализирайте своето пространство, не само според естетически предпочитан дизайн, но съобразно вашите работните навици и нужди. Стартирайте вашите нови проекти с фирма EVRO5.COM.

Scroll to Top