Топ идеи за вилата

Забързаното ежедневие и всекидневния стрес на града карат все повече хора да потърсят спокойствие и уединение сред природата.

Какво по-хубаво от спретната вила в сърцето на планината, в близост до реката, а защо не и в някое морско селище? А защо това място да няма собствен стил и чар? Ето няколко идеи как да превърнете вилата си в райско кътче.

Първата стъпка е да изчистите и изхвърлите всички стари мебели, останали от предишните собственици или строителните отпадъци, ако вилата ви е ново застроена. Това е тежка и неприятна работа и спокойно може да си я спестите, наемайки фирма за изчистване и изхвърляне на отпадъци. Това са екип професионалисти, които бързо и качествено ще си свършат работата и ще ви оставят чисто поле за действие.

Следва градината. Обикновено фирмите предлагат и услугата изчистване на дворове и бихте могли да се възползвате отново от техните услуги. Другият вариант е да свикате група приятели, да запретнете ръкави и да се захванете за здрава работа.

След, като разполагате с чист терен следва да се заловите със стените, подовите настилки, дограмите. Доверете се на изпитани материали и марки и с цената на по-висок бюджет изберете качеството. Все пак ще използвате вилата доста дълго време.

В обзавеждането вложете личен привкус и изберете мебели, отговарящи на собствения ви стил. Съобразете с местността, в която се намирате. Ако сте в планината, една камина би внесла допълнителна топлина и уют. Ако сте на брега на морето – спрете се на минималистичния стил. Подчертайте гледката около вас с големи витрини и ефирни завеси.

Погрижете се за градината. Оформете барбекю, беседка и заслон, където да може да отдъхвате на чист въздух или да събирате приятели за дълги летни вечери.

Някой дворове са обрасли с храсти и дървета, които трябва да премахнете. Може отново да заложите на фирма за рязане и изхвърляне на клони и след тях да подредите кътчето си развлечения на открито.

Когато вилата ви е готова, насладете се пълноценно на спокойствието и уюта й. Използвайте я, за да починете пълноценно от натовареното ежедневие или организирайте в нея приятелски уикенди.

Scroll to Top