Направете дома уникално място още тази пролет

С малко работа в екип и някои съвети, пролетното почистване няма да е скучна работа.

Екологичен почистване експерт предлага своите цени на услуги и споделя топ съвети за пролетно почистване у дома!

  1. Работа в екип

Ако имате тийнейджъри е добре да им дадете няколко дни и предупреждение сами да почистят стаята си. Може да измислите лека форма на награда, за ги мотивирате. Присвояването на всяка една стая или на открито пространство може пък да бъде наказвано с допълнителен труд.

  1. Кухненски шкафове

Пролетта не трае много време, за да се отстранят всички хранителни елементи от килера, плюс посуда и прибори от шкафовете и да постигнете безупречна чистота по кухненски повърхности. Достатъчно е само един път седмично да избършете.

  1. Красиви Спални

„В началото на всеки сезон, леглата и диваните, всичката мека мебел трябва да бъде съблечена и постелките и да бъдат зпрани.

В процедурата включете дюшеците и възглавници. Използвайте прахосмукачка с изпиране..

За да бъде стаята ви обгърната от свеж аромат в бутилка с вода добавете около 20 капки от любимите си етерични масла и спрей, който да впръсква в посока към центъра на стаята.

  1. Използвайте пухкава четка

Премахването на паяжините и праха от външната страна на къщата, особено около прозорците на трудно достъпни места е малко приятно. Да, обаче трябва да се свърши. Дайте на вашите прозорци, стъклени врати, басейн огради и тераса нужното внимание и грижа.

Не забравяйте да избършете и барбекюто, дори ако не сте го използвали!

За повече почистващи съвети и консултации, разгледайте нашите секция.

Scroll to Top