3 Модерен етнически стил в интериора

Съвременната мода представя различни етнически стилове, докосва и интериорния дизайн. Националната Етика прави къщата уникална, колоритна, модерна и оригинална – не като всички останали. Какви теми са важни за френския, японския и африканския етнически стил в интериора – нека научим в следващите редове:

Френски етнически стил.

Той ще се хареса на хората с изискано чувство за шик. Стилът изобилства от очарователни изящни детайли, които създават атмосфера на лукс и уют, по едно и също време. Очарованието на Париж е пренесено от столове с високи, извити гръбчета, изработени от скъпо дърво; Високи прозорци, покрити с тежки завеси; елегантни дивани с многобройни възглавници, разпръснати над тях; Мазилка на стени от бароков стил. Говорейки за цвета, не може да пропуснете златото, контрастиращо на фона на черно или кафяво. Като традиционен елемент на френския стил е масивния часовник. Общата снимка завършва с тапет с изображение на Айфеловата кула или нещо подобно.

Японски етнически стил.

Той се характеризира с желание за хармония и лаконизъм. Японският интериор е изпълнен със светлина и въздух и се отървава от ненужни неща – всичко това е само най-необходимото и просто. В този случай, ако ви трябва фирма за почистване на апартаменти и тавани, вижте на адрес: https://www.konkurenti.com/pochistvane-tavani-stolichna-obshtina.

Тъмните нюанси се съчетават със светлина, млечен и бежов цвят. Интериорното пространство може да бъде преобразувано, чрез екрани, всички мебели са изработени от естествени материали. На масата има черешово клонче, на рафтовете – пиала и маски, на пода – подложки. Изискват се: ниски чаени маси, възглавници за седалката на пода, рафтове под формата на йероглифи. Необходимият японски вкус ще бъде създаден и с полилеи от оризова хартия.

Африкански етнически стил

Този стил се смята за най-оригинален. Интериорът трябва да бъде направен само от естествени материали, най-добре ако са ръчно изработени. Навсякъде животински кожи, мебели от бамбук, груби вълнени черги, африкански ястия, фигурки от савана, различни екзотични аксесоари. Цветът на слънцето е задължителен. Той е съчетан с цвета на земята. Изберете жълто и оранжево, кафяво или черно. Геометричните модели също са символ на африканската етническа група. На рафта има ритуална маска, оригинални дървени съдове, кожа, козина и хищници са идеална адаптация. На стената може да поставитекартина, изобразяваща например африкански пейзаж с животни.

 

 

 

Scroll to Top