5 мита за SEO

С навлизане на интернет, технологии и всички модерни начини да популяризираме, предлагаме и рекламираме нещо в интернет, нуждата от SEO оптимизация на сайт все повече нараства. Тя претърпява своите възходи и падения и прави своята еволюция по уникален начин, който най-добре разбират специалистите по сео: http://www.extremeseo.net.

Преди да разбулим всички негови тайни, нека надникнем, зад някои от митовете, които се носят:

Мит №1 – „SEO не е повече“

Топката се управлява от търсачките. Но новата политика доведе до нови решения, а досега SEO – е по-жива от всякога. Какво е важно за успешните резултати от нашите проекти, предлагам да поставите връзка към един от успешните случаи на SEO.

Мит №2 – Достатъчно е само да оптимизирате текстовете

Оптимизираните текстове са необходимост, но и неадекватно състояние. Без тях няма да бъдете намерени, но само с тях ще търсите твърде дълго време.

Мит №3 – „Бързо развитие“

Самите позиции не винаги може да са стабилни и с течение на времето може да са филтрирани от търсачката. Сега става по-бързо и по-трудно. Първо филтрите, а след това класирането. Шансовете да напредвате в позиции може да ви отведе в актуализация на търсачката.

Мит №4 – Колкото повече външни връзки – толкова по-добре

Това е просто протеини. Или по-скоро за дозировката им. Не можете да купите връзки в насипно състояние и веднага. Това трябва да се извършва постепенно, последователно – особено ако сайтът е нов или все още не е популяризиран. Масовото закупуване на връзки с висока вероятност ще доведе до негативни последици.

Тогава въпросът за количеството. Имайте предвид, че не трябва да има твърде много външни връзки. Правилото „колкото повече – по-добре“ не работи тук. Отново, балансът е важен, което трябва да бъде определено от оптимизатора. Броят на препратките не показва качеството на извършената работа.

Когато купува връзки, оптимизаторът спазва стратегията, разработена за всеки отделен проект, която включва използването на различни референтни ресурси. И дори при два подобни проекта тази стратегия може да се различава радикално.

Мит №5 – Постоянни препратки

Нищо не трае вечно. Сайтът на донора, може да престане да съществува по всяко време, така че определението за „вечен“ в този случай е неуместно.

Заложете на правилна стратегия сео оптимизацията и няма да сгрешите. Започнете с eXtremeSEO.

Scroll to Top