Fresh Feet състав, цена, аптека, отзиви, форум, мнения

Добре дошли в света на FRESH FEET!

Потните крака обикновено са и на двата крака, а не само на един. Точната причина не е напълно открита, но свръх активните потни жлези и генетиката изглежда играят роля.

Имате ли миризливи или сърбящи крака?

Ако отговорът е „ДА“, НЕ СЕ БАВЕТЕ!

Fresh Feet състав, цена, аптека, отзиви, форум, мнения

Вземете своя FRESH FEET СПРЕЙ!

Миризливите крака се случват, когато бактериите на кожата разрушават потта. Някои смятат, че потта мирише, но това не е така. Миришат бактериите, които в съчетание с кислорода и потта отделят специфична миризма. В резултат на прекалено влажната среда, микроскопичните паразити се размножават.

Те се загнездват и започват да живеят между пръстите на краката в гънките и под нокътя.

Обикновено се отделя сирена миризма, когато потта се разлага.

Не позволявайте това да се случи и с вашите стъпала. Не позволявайте хората, наоколо да се мръщят или обръщат на другата страна, щом събуете обувките си!

Fresh Feet състав, цена, аптека, отзиви, форум, мнения

КУПЕТЕ FRESH FEET СЕГА

Използването на „Fresh Feet“, както за лечение, така и за профилактика на краката.

Други причини могат да бъдат свързани с ежедневния стрес, нараняване поради някакъв структурен проблем в областта на краката, стоящите по цял ден на крака, носещите също по цял ден обувки, без да им позволяват да изсъхнат, лошата лична хигиена, хормонални промени в тялото (тийнейджъри) , бременност) и гъбични инфекции (краката на спортиста).

Всички тези групи хора са по-рискови, но това не означава, че и близките или хората, които живеят с тях, за застраховани.

Спреят за крака е направен с органични билки и етерични масла, които спомагат за контролиране на миризмата на краката, успокояват раздразнението и поддържат краката сухи и освежени.

Как действа спреят с антимикотично действие:

Fresh Feet спомага за контролиране миризмата на краката;

Спреят успокоява раздразнената кожа;

С Фреш фиит краката се чувстват сухи и освежени;

Продуктът може да поръчате в България. Може да заявите в аптека или да поръчате онлайн от страницата на този сайт!

За мнения относно фрешфиит вижте във форум. Полезни мнения на експерти, ценни съвети, отзиви от доволни клиенти. Всичко това ще откриете в Интернет.

фреш фиит

„Наскоро ходих на басейн и, разбира се, хванах гъбички. Сърбежът беше толкова ужасно. Отидох на преглед и дерматологът ми предписа Fresh Feet. Радвам се, че лекарят ми предписа спрей, защото съм много против лекарствата.“ – Валерия, 24 г.;

„Здравейте, аз съм плувец. Винаги съм подложен на риск и затова гледам да предприемам съответните превантивни мерки. Но няколко пъти си забравих джапанките и някъде съм пипнал гъбички. Жена ми ми поръча Fresh Feet и го използвах повече от един месец. Всичките неприятни усещания изчезнаха.“ – Петър, 29 г.;

„Работя в склад и се налага да нося специални обувки и калцуни. Краката ми винаги са много изпотени и толкова ми е писнало, защото постоянно се боря с гъбичките. Поръчах Fresh Feet веднага и почистих обувките ми с лимонов сок. спрей ми помогна, сухите пети изчезнаха и кожата ми е напълно възстановена.“ – Галя, 28 г.

Как се използва Фреш фиит

Начин на употреба и действие

Продуктът е изцяло на билкова основа и действа много естествено на краката. Само с едно напръскване от две помпички и стъпалото и в най-голям размер обувки е обилно напоено. Течната формула на продукта позволява качествено и ефективно проникване и в най-трудно достъпните места. Спреят спира растежа на дрожди във влажни деликатни области!

Сега може да намерите на много изгодна цена!

Fresh Feet състав, цена, аптека, отзиви, форум, мнения

ПОРЪЧАЙТЕ С ОТСТЪПКА ФРЕШ ФИИТ ОТ ТУК!

Scroll to Top