Кога да потърсите професионално почистване на мазета и тавани

Кога да потърсите професионално почистване на мазета и тавани

Таваните и мазетата са нежилищни помещения. Основните проблеми при поддръжката на тези помещения са появата на силни прахови отлагания, висока влажност и др. Освен това в таванските помещения често живеят птици, които също са носители на различни патогенни микроорганизми.

И така, навременното почистване на мазета и тавани на жилищни сгради от отломки, прах и други замърсители ще премахне прекомерната влага, ще избегне появата и развитието на вредни бактерии, гъбички и мухъл. Нашата фирма depo.bg предлага професионално почистване на мазета и тавани на жилищни сгради на конкурентни цени.

Почистването на мазета, както и почистването на тавани, започва със събирането и извозването на боклука, генериран по време на експлоатацията на тези помещения. В сутерените повърхностите на стените и подовете се почистват от ефлоресценция, мръсотия, а също така се отстраняват последствията от течове в канализационни и водопроводни тръби. В таваните се извършва цялостно обезпрашаване на всички повърхности, отстраняване на отпадъчни продукти от птици (пера, изпражнения и др.). На последния етап от почистването на мазета и тавани се извършва цялостна дезинфекция на помещенията.

Професионалното почистване на мазета и тавани с фирма има редица предимства:

Работен опит

Служителите на depo.b имат богат опит в работата на почистване на помещения с различни цели и мащаби. Благодарение на богат опит и висок професионализъм, те бързо ще извършат висококачествено почистване на мазета и тавани от отломки и всякакви боклуци.

Професионална техника

Фирмата използва само модерна почистваща техника за цялостно почистване на мазета и тавани от отломки и дори фин прах.

Ефективна химия

Служителите на фирмата ще изберат отлични почистващи препарати, които позволяват бързо и безопасно да отстраните дори най-упоритите замърсявания от покритията.

Цена

Фирмата depo.bg предлага една от най-ниските цени в София за почистване на мазета и тавани. Цената на работата се изчислява индивидуално за всеки обект. В процеса на сключване на договор специалист ще посети обекта и ще оцени сложността на работата. След това ще бъде изготвена оценка за изпълнението на работата по конкретен обект.

Фирмата има тясно сътрудничество с управляващи компании, организации и физически лица. При поръчка на големи обеми работа (например почистване на мазета и тавани в няколко жилищни сгради, разположени в един и същ микрорайон), компанията предоставя изгодни отстъпки. Поръчайте услугите по телефона.

Винаги готови да ви консултират и да предоставят услуги  по:

Почистване на мазета и тавани; Извозване на боклуци; Извозване на строителни отпадъци. Всичко това и още много услуги евтино и бързо сега!