Как става извозване на разнородни отпадъци, кога и как да поръчате

Редовното извозване на битовите отпадъци ви позволява да поддържате чиста прилежащата къща или територията на търговския обект. Натрупването на отпадъци е нежелателно: то не само разваля цялостното впечатление, но и провокира появата на гризачи и насекоми, които бързо се преместват от кофите за боклук в жилищни и стопански постройки.

Може да поръчате от чистачи.соm за извозване на разнородни отпадъци или битови отпадъци евтино. За целта при транспортирането на отпадъците се използва специално оборудване с голям капацитет, така, че дори големите обеми ще бъдат изведени много бързо.

Колко струва извозване на разнородни отпадъци?

Цените за услуги по събиране и транспортиране на твърди битови отпадъци (ТБО) с последващото им обезвреждане са доста достъпни. Цената на услугата се влияе от:

Обем на материала (в кубични метри).

Маса на отпадъците.

Необходимост от опаковане.

Спешност на изхвърляне.

Как става извозване на разнородни отпадъци – етапи на работа

Изхвърлянето на разнородни отпадъци, може да се организира по различни схеми. Но най-често отпадъците се съхраняват на територията на съоръжението – за това се използват кофи за боклук, контейнери или големи контейнери (PUHTO). При разделно събиране на отпадъци са монтирани няколко контейнера за стъкло, пластмаса, органични и други материали.

Извозване на боклука с контейнер

Извозваме боклука или по установения график, или при запълване на контейнерите. В първия случай автомобилите пристигат редовно в обекта – времето на посещенията и честотата им се договарят при сключване на договор за обслужване. При втория уговарят се предварително датата и часа и в посочения час пристига кола, която извозва всички твърди битови и битови отпадъци.

За извозване на отпадъци се използва специална техника:

Леки камиони, предназначени за малки обеми материал.

Стандартни камиони за боклук.

Пресови машини.

Автомобили, пригодени за превоз на тежки товари.

Възможно е също така да се поръча еднократна услуга за извозване на битови отпадъци – например при общо почистване, почистване на таван, мазе или подготовка на помещения за ремонт или реконструкция. В този случай не само ще се осигури транспортирането на твърдите отпадъци с помощта на специално оборудване, но и ще бъде осигурен екип от работници. Работниците ще опаковат боклука в чували и ще го натоварят (при необходимост чувалите се спускат от горните етажи на сградата с или без асансьор). Освен това работниците могат да изнасят и натоварят стари мебели или други големи предмети за изхвърляне.

Натоварен на камиони, боклукът се изнася извън територията на съоръжението за последваща обработка. Ако рециклирането не е възможно, ТБО се изпращат на депо за по-нататъшно изхвърляне в съответствие с настоящите екологични стандарти.

Повече за услугите, четете тук: https://www.xn--80apb8af1ae.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5.

Scroll to Top