Как да почистите гаража от боклуци

Трябва ви план да почистите гаража? Попаднали сте на правилното място. Тук, освен полезни съвети ще научите и как да създадете график за работа…

Гаражът е мястото, където сме изкушени да съхраняваме повечето от боклуците в къщата.

Добавяйки тук извън сезонните артикули, градинските мебели и някои вещи, запазени за децата на приятели и роднини, създадохме пренаселено, недостъпно и скъпо пространство.

  1. Създайте работен план

Изберете слънчев уикенд и съберете цялото си семейство заедно. Споделете задачи, организирайте барбекю и се захващайте за работа весело и енергично. Откриването на стари вещи, съхранявани по рафтовете на гаража, ще предизвика смях и много спомени, като е добра възможност за укрепване на семейните отношения.

Купете големи торби за боклук, пластмасови контейнери, кутии за съхранение, етикети и боя за организацията, етикети. Започнете с цялостно Извозване на отпадъци от гараж.

  1. Освобождава цялото пространство

Имате целия двор на ваше разположение, за да покажете богатството си, натрупано в тази пристройка. След кратко време ще дойде въпросът „къде са събрали толкова много неща?“.

Разграничете областите за всяка категория и задайте по един член за всяка област отделно:

неща, които могат да се продават;

предмети, които могат да бъдат предложени на други хора;

боклуци;

инструменти и строителни материали;

спомени;

градински принадлежности и др.

  1. Съхранявайте възможно най-малко неща

За вещите, които пазите за черни дни, е добре да приложите най-искреното правило: ако не сте използвали въпросното нещо през последните 12 месеца, никога повече няма да го използвате. В този случай е добре да решите, какво ще правите със съответните предмети: дарете ги на фондация, изхвърлете ги, продайте ги или ги подарете на приятели. Каквото и решение да вземете, уверете се, че тези неща няма да се върнат в гаража ви.

Източник: Evro.Center

Scroll to Top